O PODJETJU

150 LET TRADICIJE USNJARSTVA

Smo podjetje, ki nadaljuje 150 letno tradicijo usnjarstva v Ljutomeru.

Odlikuje nas zasledovanje ključnih ciljev in sicer obvladovanje tehnologije izdelave visokokvalitetnega usnja in pozicioniranje na evropskem tržišču ter izpolnjevanje zahtev okoljske zakonodaje in izgradnja osnovne kadrovske zasedbe.

PESTRA PONUDBA

Naše usnje se uporablja v avtomobilski in čevljarski industriji ter v modni galanteriji in v restavratorskem knjigovezništvu. Pri nas lahko dobite tudi usnje/krzno safari živali.

DELUJEMO GLOBALNO

Prisotni smo na trgih Severne in Južne Amerike, Azije in Evrope, svojim kupcem zagotavljamo kvalitetno usnje.

USNJARSTVO

Usnjarstvo je bilo pomembna dejavnost že v antiki, vendar se je s prihodom industrijske revolucije v 18. stoletju industrija razvila v pomembno panogo v večini sveta.

Danes se usnjarstvo ukvarja z uporabo napredne tehnologije in inovativnih postopkov za izdelavo kakovostnih in trajnih usnjenih izdelkov.

SASIP d.o.o.

V našem podjetju ponujamo najboljše kose naravnega usnja, ki so idealni za različne namene. Naše usnje je izdelano iz naravnih materialov, ki se ponašajo z edinstveno teksturo in kakovostjo. Poleg tega ponujamo široko paleto barv in stilov, tako da boste zagotovo našli nekaj, kar ustreza vašemu okusu.

Naše usnje je primerno za različne namene, od galanterijskih izdelkov, čevljarskih izdelkov, restavratorskega knjigovezništva pa vse do oblazinjenja avtomobilskih sedežev. Ne glede na to, kaj ustvarjate, boste z našim usnjem zagotovo dosegli izjemne rezultate.

Poleg tega smo ponosni, da uporabljamo le certificirane postopke in materiale, ki so prijazni do okolja. Z našim usnjem boste tako dobili izdelek, ki je ne samo trajen, ampak tudi okolju prijazen.

Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite najboljše kose naravnega usnja na trgu. Obrnite se na nas že danes in si zagotovite vrhunski material za vaše ustvarjalne projekte.

Imate dodatna vprašanja ?

Stopite v stik z nami